vendredi 16 septembre 2011

Spektaakkeli

Nyt, kun lomat ovat ohi, ihmiset palanneet kaupunkiin, voin antautua sydämeni kyllyydestä lempiharrastukseeni - ihmisten katseluun ja kaikenlaiseen havainnointiin - koulumatkoilla. On taas niin paljon nähtävää : yksityskohtia, materiaaleja, kankaita, värejä, koruja, kenkiä, tyylejä, sattumia ja tapahtumia, loputon spektaakkeli - nautin !

5 commentaires:

Maria a dit…

24 päivää ja sitten pääsen sinne ihmettelemään myös:D Mukavaa kun palasit tauoltasi .Hyvää syksyn aikaa sinulle♥

leena a dit…

Siellä varmasti onkin paljon ihanaa ja mielenkiintoista katseltavaa! Meilläpäin ehkä enemmän sellaista landelookia, ihan mielenkiintoista toki sekin :)

himalainen a dit…

On niin hyvä, että päätit jatkaa. Niin hyvä. Kiitos Sari sinulle! Ja kiitos valon kuvista, keltainen kukka on juuri nyt sateisena aamuna ilo.

Tykkään myös spektaakkeleista, aivan ehdottomasti, tykkäisin havainnoida kaupunkia ja sen ihmisiä varmaan loputtomasti. Matkallakin se oli aika mukavaa. Maallakin voi havainnoida, mutta se on vain erilaista, enemmän just tuota landelookia ehkä mitä Leenakin sanoi ;-)

piilomaja a dit…

Meillä vasta "spektaakkelia" on ollutkin, mees kurkkaan blogista.
Kivalla tavalla hassua nähdä oma kuva noissa kasseissa. Tämäkin on tosi onnistunut. Sulla on loistava värisilmä ja taito yhdistellä.

Solen a dit…

Ja mikäpä olisi parempi paikka tuohon harrastukseen kuin Pariisi!