dimanche 22 mai 2011

Paita- / raita-ajatuksiaEilen oli hiukan aikaa lajitella paitavarastoja, pari kassillista. Tykkään kovasti paitakankaista. Kadulta löydettyjä paitani ovat suurelta osin - omasta takaahan meillä akkaväellä ei miestenpaitoja ole. Etiketit valmistuivat ensin. Huomenna menen ostamaan tyynyntäytettä. Jäännöspaloista voisi virkatakin. Kesäkuun ikkunaa tässä ajattelen.

5 commentaires:

Liivia a dit…

Minäkin tykkään paitakankaista. Siitä ikkunasta tulee varmasti kiva.

Olen muuten viime päivinä monesti ajatellut niitä ihania paitojasi (silloin lasten päällä). Ne on edelleen hienoimmat mitä olen nähnyt!

Peurankello a dit…

Hei, tuohan olisi mukavaa puutarhapöytähommaa. Keräilen kesäksi sellaista, kun mekelot peuhaa pihassa ja mami haluaa omiaan tehdä:)

himalainen a dit…

Säästän myös meillä miehen ja poikien kaikki paidat, ne on niin hyvää ja arvokasta materiaalia. Nappilistat myös.

Ja sinun ompelupaikka näyttää aivan tosi houkuttelevalta, orvokkejakin. Ja ikkuna auki, haluaisin sellaiset ikkunat, jotka saisi auki,kuulisi äänet ja kesän.

SARI a dit…

Liivia : ne oli ne koulussa tehdyt. Voi olla, että kaava on vielä jossain tallella.

Peurankello : puutarhapöytähommaa, ilman muuta !

Himalainen : siitä alkaa kesä, kun ikkunat saa pitää auki, ja kuulla äänet. Laitoin sulle vielä kuvan orvokeista, äsken, juuri ...

himalainen a dit…

Sari kiitos, se kuva: orvokit, keltainen, kesä, ikkuna auki ja kaikki äänet jotka kuvittelen, kesä, ihana tunne. Nyt on hyvä lähteä töihin tuota kuvaa ja sen tunnelmaa ajatellen.

Meillä tuulee ja sataa vettä.... :)