mardi 8 mars 2011

Tänään


Stressaa :

Matkalaukku, joka pitää olla valmis torstaiaamuna kello puoli yhdeksän, vaikka keskimmäisen luokka lähtee vasta maanantai-iltana hiihtoleirikouluun kahdeksi viikoksi.

Sitä helpottaa :

- Ihanat äidit, jotka lainaavat tytölleni lasketteluvehkeitä. Lopulta ei tarvitsekaan ostaa paljon mitään. Kannattaa siis valittaa surkeuttaan kaikille vastaantulijoille.

- Ystävä, joka pyysi kahville tänä aamuna.

- Roskiksesta löydetyt piirustuskansiot, joita voi antaa niitä tarvitseville.

- Aurinko, joka kiipeää jo vastapäisen talon yläpuolelle.

- Se, että myin kassit, jotka laitoin hiljan ikkunaan.

- Lupaus lämpenevästä. (Jos ei sitten niin riepoisi sekään, että yläkerran lämmitin hajosi eilen.)

- Kaikki pihassa kukkivat : aprikoosipuu (ja sen kukissa pörräävät mehiläiset), kevätesikot, entiset jouluhyasintit, muutamat narsissit, krookukset ja tulppaanit, Vilijonkalta saatu valkokukkainen pensas, naapurin ostama punainen kamelia.

- Laskiaistiistai ( ja naistenpäivä ja numeeriseentelevisioonsiirtymispäivä siinä ohella), meillä on vielä jäljellä pari -sunnuntaina leivottua -pullaakin. Tänään on hernesopan ja pannukakun vuoro.

Blogger ei ole pariin päivään halunnut minun kommentoivan mihinkään, juuri kun olisi ollut kaikenlaista mukavaa kommentoitavaa. En tiedä mikä mättää, kaikki häipyy taivaan tuuliin ...

7 commentaires:

Kirjailijatar a dit…

Oioi, minäkin haluan, että piha kukkisi. Aprikoosipuu. Se kuulostaa jotenkin pakahduttavan ihanalta.

Mutta tänään aurinko kiipesi täälläkin jo mäen päälle ja paistoi seinään, johon ei ole paistanut koko talvena. Ihanaa.

Anonyme a dit…

Juu ei niitä hiihtovehkeitä ostaa kannata, ainakaan uusina, ainakaan aloittelevalle. Hyvä kun asiat ovat selvinneet.
Stressiä varmaan vielä senkin takia ettei koko niiden vehkeiden maailma ole tuttu ennestään.

Paljon ilonaiheita, hyvä hyvä!

Mrs.Marple a dit…

Oi mä olen niin kateellinen siitä aprikoosipuusta, tahtoisin oikein hedelmäpuutarhan omaan pihaan! Mutta eipä taida näillä leveysasteilla menestyä.

Aurinko onneksi paistaa täälläkin jo lämmittävästi :)

Solen a dit…

Ikkuna on ihanan keväisen näköinen. Ja niin on kyllä teidän puutarhakin. Vitsi, kun täälläkin olisi kevät jo tuossa vaiheessa.

Onneksi hyviä asioita oli paljon enemmän kuin stressaavia.

Vilijonkka a dit…

Rutkasti enemmän iloja kuin murheita, hyvä hyvä!

Muistui mieleen tuosta sun mainitsemasta naapurin punaisesta kukasta meidänkin Pariisin kodin vastapäisen talon upeat kukat. Niitähän sitä katseli melkein enemmän kuin omiaan! Että asuntoa etsiessää kannattaa muistaa tämäkin seikka ja toivoa etteivät kukkienkasvattajannaapurit vain muuta pois.

Kaunista loppu viikkoa!

Liivia a dit…

On siellä jo niin kevät! En mä muista viime vuonna noin kukkia olleen, olin muuten päivälleen vuosi takaperin siellä. Oi oi....olisinpa taas.

Asta a dit…

Teillä jo niin keväistÄ!
Täällä Savossa kinokset senkuin kasvavat - etupihalla jo kattoräystäiden korkeudella ja sen lumikavan alta pitäisi kaikkien kevätsipulikukkien nousta aikanaan.
Nyt aurinko paistaa ja kunnon pakkanen yönjäljiltä eikä tänään ehdikkään hangille hiihtämään - mutta huomenna menen pitkin jäitä ja peltoja-- onhan sekin ihanaa.