lundi 8 novembre 2010

Sunnuntaiaamun paras


Kun pääsee yksin ostosreissulle. Käyn vilkaisemassa lehtien otsikoita. Katsomassa jos euron hedelmä- ja vihanneslaarissa olisi jotakin kiinnostavaa, yleensä sieltä löytyy alkuviikon ruokaidikset. Tutkin tarkkaan vanhojen kirjojen kauppiaan pöydän. Haistelen kukkakaupan tuoksun. Ihailen kirjakaupan aina kekseliästä ikkunaa. Astun joskus sisään ihailemaan mainiota kirjavalikoimaa. Silloin tällöin ostan kortin tai vihkon.
Kaatosade jatkuu jo kolmatta päivää. Roskapöntöt ovat olleet ainakin yhtä kauan tyhjentämättä pitkin katuja. Kamalaa, mutta löysin silti kaksi ihanaa vaatetta ...

7 commentaires:

minja a dit…

Ostosreissusi kuullostaa kyllä mielettömän ihanalta. Yleensä se termi puistattaa, koska liitän sen melkein suoraan kauppakeskuksiin.
Ja voi! Minä kaipaan torille ja sitä ettei hedelmät ja vihannekset ole pakattu muoveihin.

Kirjailijatar a dit…

Yksin kaupoissa haahuilu on ihanaa. Päämäärätön ja kiireetön haahuilu. Minä inhoan ostoskeskuksia, mutta tuo kuulostaa kivalta. Ja kuva on kaunis!

Liivia a dit…

Hieno sadekuva.
Tahdon Pariisin kirjakauppoihin, kadulle, sateeseen!

SARI a dit…

Liivia ja kaikki muutkin Pariisiin ikävöivät, katselkaa oppilaani matkakuvia : www.laulurastasjasatakieli.blogspot.com

Solen a dit…

Kuinka kaipaankaan niitä euron koreja, täällä ruokalistalla kaali ja porkkana :)

Liivia a dit…

kiitos vinkistä. kävin ja ikävä vaan lisääntyi.

outi a dit…

ihana, juuri niin pariisilainen sunnuntaiaamu kuin vain kuvitella saattaa.
kävin siellä pistäytymässä äitini kanssa. olimme vain 5 päivää ja minä vielä toipilas niin ei tullut lähdettyä Kodin suuntaan. seuraavalla kerralla kyllä!