samedi 24 avril 2010

Taitaa tulla kesä

Taloissa ovat ikkunat auki. Jutellaan ikkunasta toiseen. Leivon raparperipiirakkaa. Naapurit kiikuttavat minulle simapulloja minkä kerkiävät. Piparjuuret ja mansikat kukkivat.

7 commentaires:

Maria a dit…

Kaunista ja voi teillä on jo oikea kesä!

Suvi a dit…

Kattelen ikkunasta ällöharmaaruskeaa nurmikkoa, kuolleita kanervia kuistin kaiteella ja valjua metsää. Aurinko sentään paistaa ja lampi kimmeltää, kun jäät ovat jo kokonaan sulaneet. Ja kai kesä sentään joskus ehtii tännekin.

Kirjailijatar a dit…

Ihana, ihana kevät teillä vai onko tuo jo täysi kesä? Se on hassua kuinka täälläkin ihmiset linnottautuvat koteihinsa talveksi ja näin kevään tullen kaikki marssivat pihoille ja puutarhoihin. Yhtäkkiä näkee taas ihmisiä, juttelee aidoilla ja kaikki on paljon sosiaalisempaa. Tänään rehkin ja haravoin tuolla monta tuntia, suurin urakka onneksi nyt tehty.

Maavilla a dit…

Ihanalta näyttää! Olen uppoutunut Pariisiin netin välityksellä muutamana päivänä, koska tulemme sinne kesäkuuksi perheeni kanssa (mies ja lapset 4v, 7v ja 8v).
Luultavasti saamme asunnon Pigallen metroaseman vierestä. Tiedätkö millaista seutua se on? Lueskelin tänä aamuna keskustelupalstoja ja ymmärsin, että punaisia lyhtyjä on odotettavissa.

Satu

Ilona a dit…

Mmm, kevätesikkohan se siinä.

Ei kauaa ja täälläkin harmaus katoaa. Odotan.

Sari a dit…

Maavilla : sehän on tästä kävelymatkan päässä. Kyllähän siinä metron liepeillä sitä sex-shoppia ja peepshowta aika tiuhassa on ... ( mutta mitäpä tuosta. ) Siitähän pääsee tosi helposti joka suuntaan. Mutta, jos sinulla on kysyttävää enemmänkin, niin laita vaan meiliä ( löytyy profiilista ) ja tule käymäänkin, kun olet paikan päällä :) Joitakin matkavinkkejä voi löytyä tuolta sivupalkista Pieni Pariisinopas osastosta.

Maavilla a dit…

Laitoin meiliä tulemaan. =)