lundi 25 février 2008

Tämä on alku

Minulle suuri haaste : oppia käyttämään paremmin tietokonetta ja kameraa. Eli aluksi hyvin alkeellista, mutta tästä voi tulla hauskaa, tai mitä tahansa, tai sitten ei ... Tervetuloa.

Tehtiin tyttöjen kanssa sunnuntairetki Ikeaan. Edellisestä kerrasta olikin 15 vuotta. Kodinhoito oli jäänyt hieman retuperälle. Oltiin puolipimeässä, kaikki kellot eri ajassa ja sohvanpäällinen lähtemättömassä sotkussa. Yhtäkkiä ei tunnukaan enää niin alkeelliselta : tuli uusia valoja, seinäkello ja uusia kankaita.


Noista kun vielä teen kevätessut maanväristen vaatteitteni piristykseksi - taidan muuttua korpisoturista kodin keijukaiseksi.

Hyvin alkoi loma. Järjestämiseen ja roinanvähentämiseen se on tarkoitus käyttää ...

6 commentaires:

isoinpapu a dit…

LÖysin! Mahtavaa, iloitsen blogistasi! Eikös nyt pidä suorastaan onnitella, onnea uudelle blogille.

Essuja. Kyllä vaan. Ajankohtaista täälläkin. 15 vuotta vanhat lastenessut ovat parhaat päivänsä nähneet...

violet a dit…

Kas tästä se alkaa!
Sulla on valmiina jo meitä "asikkaitakin" blogillesi, eli kommenttejakin alkaa tulla heti, toisin kuin moniin muihin uusiin blogeihin. Onhan tätä sun blogia varmaan jo vinguttu ja odotettu, muutkin kuin minä.
Anna mennä, luetaan kyllä.

Vilijonkka a dit…

Onnea uudelle alulle. Bloggaus avasi minulle uusia ulottuvuuksia, joita en edes aavistanut olevan. Tervetuloa seuraan!!!

Maurelita a dit…

Hip hip huraa ja onnea uudelle blogilaiselle !

Norkoillaan innolla jatkoa...

=)

Liivia a dit…

Kivaa saada sut piiriin suureen!

Onnenpotkuja vaan!

SARI a dit…

Kiitos kaikille toivotuksista.
Maurelita, sinun ansiotasi kaikki, vuosi sitten en tiennyt blogeista mitään. Blogilistaltasi löysin Piilomajaan ja sieltä sitten retkeilin eteenpäin.